Eindelijk was het dan weer zover…

Vorige week donderdag 4 april om 18.45 uur toen de meesten arriveerden, stond uiteraard de koffie al klaar. Maar vanwege de bittere kou was er geopperd om te starten met een glaasje glühwein. En zoals de meeste ideeën die geopperd worden bij Indeemmer werd ook dit idee direct ingewilligd. Dus om 19.00 kon iedereen lekker warm de geprepareerde baan op.
Aan de uiteindelijke score was het niet echt af te lezen, maar de greenkeeper van Indeemmer heeft goed z'n best gedaan deze winter.

Alle greens waren op en top verzorgd, kisten vervangen, hekjes opnieuw neergezet, bankjes opnieuw gesteld en het materiaal tot in den treure gecontroleerd. Kortom, het zag er weer perfect uit.
De 19 deelnemers staken het dan ook niet onder stoelen of banken, vele complimenten passeerden de revue en er werden vele oehs en aahs geslaakt.
Toen om 20.45 iedereen moe maar voldaan aan een biertje stond, werd de score opgemaakt.
We moeten blijkbaar nog een beetje wennen aan die vernieuwde baan en de scores vielen dan ook niet helemaal mee. A3 zette de beste score neer met 47 slagen en alleen René en Ed konden het met 49 onder de 50 houden. Een paar outsiders die we aankomend jaar zeker in de gaten moeten houden zijn Dick (51), Johan (52), Hans (53), Peter R. (53), Kees L. (55), Mels (55) en Arie (55). De rest scharen we dan maar onder "slowstarters" Ik ga er vanuit dat er de komende weken nog vele verassingen zullen volgen.
Voortaan staat iedere donderdag om 18.45 de koffie klaar op Keutergolfbaan "Indeemmer"
En iedereen is dan welkom om voor een gereduceerd bedrag een rondje te golfen. Uiteraard is de baan ook op andere dagen open.
Tot ziens bij Indeemmer!!!