Indeemmer 2 eindelijk in de prijzen op een groot toernooi!

Oudendijk-2013-001

Na het aanhoren van de vele (mooie) verhalen werd er dit jaar besloten om ons geluk eens te beproeven op de regiokampioenschappen in Oudendijk. Om het allemaal eens heel anders te doen, mocht dit jaar de dobbelsteen beslissen wie er in welk team zou komen.
Na een eerlijke loting ontstonden er 3 Indeemmer teams. Waar in eerste instantie de ogen gericht waren op favoriet "Indeemmer 1" zou later anders blijken.
Zaterdagochtend werd er gestart met een koppie bij onze lokale Keutergolfbaan, om vervolgens even een ontspannen oefenrondje te lopen.

Toen bleek al dat Mels jr. in een bloedvorm stak en Kees Dekker die de donderdag ervoor al dagwinnaar was, sloeg ook nog steeds als een echte boerengolfcrack! Rond 12.30 begon ons avontuur dan echt, allemaal de auto's in en richting Oudendijk, effies lekker wat eten en toen richting de baan. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan, want ondanks het hoge truckersgehalte in de groep leek die 5 km. naar de baan wel 50 km. Zodoende waren we net op tijd om ons te melden en we konden dan ook direct de baan op. Gelukkig hadden we zelf een biertje mee voor op de baan (dat is daar bijna verplicht). Storm, regen, alles hebben we doorstaan, maar het resulteerde wel in 3 finaleplekken, wat op zich al een prestatie is. Uiteraard is er tot in de kleine uurtjes nageëvalueerd om vervolgens in alle rust (!?...) onze kamers op te zoeken.
Zondagochtend zat iedereen al weer op tijd aan tafel om van een stevig ontbijt te gaan genieten. Het was Indeemmer 2 die wat minder fit oogde. Marcel en Mels hebben na het ontbijt hun dagelijkse 12 uur slaap vol gemaakt, Jeroen was "hangerig" en Kees was lekker aan het fietsen. Totdat het moment daar was; uitgerust en in een diepe concentratie ging delegatie Indeemmer richting de baan op prijzenjacht. Tijdens de finale was er aanzienlijk minder alcohol in het spel (het was op) en dat was voor het ene team minder fortuinlijk dan voor het andere team. Uiteindelijk kwam Indeemmer 1 (Niels, A3, Rody en Ronald) op een 13e plaats uit met 102 slagen (zonder bomen op het parcours zou dit 92 zijn) Indeemmer 3 (Ron, Peter, Rene en Mario) had daarentegen veel meer geluk, alles zat mee bij dit team en wisten daarom heel knap op de 11e plaats te eindigen met 101 slagen.
Maar de klapper van het weekend was wel Indeemmer 2 (Kees, Jeroen, Marcel en Mels), met 90 slagen veroverde ze de 2e plek, wat goed was voor een mooie trofee, een meter paardenworst en een aanzienlijk geldbedrag. Moe maar voldaan keerde de delegatie Indeemmer huiswaarts. Mannen, BEDANKT!! We kijken terug op een prachtig weekend dat zeker voor herhaling vatbaar is, dus wie weet, volgend jaar???