Wintertoernooi

 In sneeuw gehulde Keutergolfbaan tijdens het wintertoernooi 2017!!

 

Zondag 12 februari is het eerste Keutergolftoernooi van dit jaar gespeeld, “het Wintertoernooi”.

Wintertoernooi 2017 01En hoe toepasselijk, winterse taferelen deze dag, zo lag er wel 10 cm. sneeuw op de baan.

Mooi als je dan als eerste groep mag starten en lekker door die maagdelijk witte baan mag denderen. (als eerste starten is ook nog eens een groot voordeel, bleek later) Om 14.00 stond er glühwein, warme chocomel en koffie klaar voor de deelnemers. 25 personen zouden na deze lekkernijen de baan betreden om de holes aan te gaan vallen, zoals een van onze vedettes altijd roept.

Wintertoernooi 2017 02

In de sneeuw golfen is af en toe toch wel lastig, bleek later. Als je bal in een voetstap van een voorganger komt, beland hij een hoop keer niet waar je hem gepland had. Maar dat geeft niet, want we golfen voor de gezelligheid (tenminste, de meesten...)

Toen aan het einde van de middag iedereen z’n ronde had gelopen en ondertussen de warmte was opgezocht in het clubhonk kon de einduitslag worden opgemaakt. Het bleek dat de winnaar van vorig jaar een echte winterspeler is, Dirk-Jan werd dit jaar 3 e . Peter Ruiter werd met 48 slagen nummer 2, maar met 47 slagen werd Kees Dekker de onbetwiste winterkampioen 2017.

Aansluitend had de Vooroever snert, goulashsoep en roggebrood met spek voor iedereen, zodat alle deelnemers voldaan huiswaarts konden.

Donderdag 30 maart gaan we weer starten met het nieuwe seizoen. Iedereen is dan welkom, de koffie staat om 18.30 klaar. Om er ff in te komen en om het lekker toegankelijk te maken is deze avond voor iedereen geheel gratis.

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van Indeemmer, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.